a photo

In het linker menu hiernaast vindt u alle nieuwsberichten over de zomerschool.

Laatste nieuws:

15 augustus 2018

De activiteiten zijn in volle gang en er zijn nog 2 weken te gaan; er wordt per activiteit een compilatie gemaakt van de foto's en video's en op Facebook geplaatst.

26 juni 2018

De programmaboekjes liggen inmiddels op de diverse plaatsen in Almere en is ook te vinden op deze site. Het aftellen naar de inschrijvingen is begonnen.

januari 2018

Achter de schermen wordt al weer hard gewerkt aan het nieuwe programma waarin een aantal inmiddels vaste onderdelen worden opgenomen. De programmaboekjes zijn naar verwachting eind mei gereed.

juni 2017

De programmaboekjes zijn inmiddels verspreid onder de KBO- en PCOB-leden via de ledenbladen en liggen in de bibliotheken, de diverse buurthuizen en bij de VVV. Ook elders op site te vinden.

april 2017

De voorbereidingen voor het nieuwe programma zijn in volle gang. Ook dit jaar zullen de programmaboekjes in mei/juni worden verspreid.

mei 2016

De programmaboekjes 2016 worden in het laatste weekend van mei verspreid onder de leden van de ouderenbonden. Na 1 juni volgen de diverse locaties als buurthuizen, bibliotheken, e.d.

Mocht u via de mail een programmaboekje willen hebben? Mail dan naar zomerschoolvoorsenioren@gmail.com of kijk op de website.

Actualiteiten worden ook vermeld op Facebook: zomerschool voor senioren almere

Samen naar de Zomerschool

Uiteraard zien we graag dat u ook anderen uitnodigt deel te nemen aan de activiteiten van de Zomerschool: buren, vrienden, familieleden mits die 50 jaar of ouder zijn.
Programmaboekjes en inschrijfformulieren worden verspreid via de diverse buurthuizen, de bibliotheken en zijn eventueel op te vragen via zomerschoolvoorsenioren@gmail.com of
tel. 06 231 88 610.

Deelname aan de Zomerschool een mooi cadeau!

Bij de ZvS zijn cadeaubonnen à € 10,- verkrijgbaar!! Hiermee kan deelname aan één of meerdere activiteiten geheel of gedeeltelijk worden betaald. Het bestuur informeert u graag hierover.