a photo

In het linker menu hiernaast vindt u alle nieuwsberichten over de zomerschool.

Laatste nieuws:

11 juni 2023

De programmaboekjes zijn vanaf 10 juni verspreid en liggen o.a. in de bibliotheken Stad, Poort, Haven en Buiten, diverse buurtcentra, Senior Live, De Ziel, e.d. Tevens te zien op Facebook.

29 juni 2022

Na berichten van teleurgestelde Havenaren vanwege de nieuwe opstapplaats voor de bustochten heeft het bestuur toegezegd dat als zich per bustocht minimaal 5 mensen uit Almere Haven aanmelden wij met Eemland Reizen gaan zorgen voor een opstapplaats in Haven.

2 juni 2022

Het bestuur is er ook dit jaar in geslaagd een aantrekkelijk programma samen te stellen en naar wij hopen is er voor iedereen  iets te beleven.

Sinds deze week zijn de programmaboekjes 2022 verspreid onder de KBO-leden in Almere en liggen exemplaren op diverse locaties in Almere, te weten:
de Bibliotheek in Stad, Haven, Poort en Buiten, de VVV in Stad, restaurant De Ziel, Senior-Live in Almere Haven, bakkerij de Bakfiets in Poort en de busjes van de DiligenceBus.
Ook treft u het programmaboekje en een inschrijfformulier elders op deze website.

Mocht u via de mail een programmaboekje willen hebben? Mail dan naar zomerschoolvoorsenioren@gmail.com of kijk op de website.

Actualiteiten worden ook vermeld op Facebook: zomerschool voor senioren almere

Samen naar de Zomerschool

Uiteraard zien we graag dat u ook anderen uitnodigt deel te nemen aan de activiteiten van de Zomerschool: buren, vrienden, familieleden mits die 50 jaar of ouder zijn.
Extra programmaboekjes en inschrijfformulieren zijn eventueel op te vragen via zomerschoolvoorsenioren@gmail.com of tel. 06 231 88 610.

Deelname aan de Zomerschool een mooi cadeau!

Bij de ZvS zijn cadeaubonnen à € 10,- verkrijgbaar!! Hiermee kan deelname aan één of meerdere activiteiten geheel of gedeeltelijk worden betaald. Het bestuur informeert u graag hierover.