a photo

In het linker menu hiernaast vindt u alle nieuwsberichten over de zomerschool.

Laatste nieuws:

18 mei 2019

Inmiddels zijn de programmaboekjes gereed en worden de komende dagen verspreid over de diverse locaties in Almere. O.a. komen ze te liggen bij de bibliotheken, de VVV, de diverse buurtcentra van de Schoor, op onze eigen website onder 'Programma', de Concertmeester, de 2 gezondheidscentra in Muziekwijk, e.d. Bovendien krijgen leden van de KBO en PCOB een exemplaar gevoegd bij het eerstvolgende Ledenmagazine en Nieuwsbrief.

Mocht u via de mail een programmaboekje willen hebben? Mail dan naar zomerschoolvoorsenioren@gmail.com of kijk op de website.

Actualiteiten worden ook vermeld op Facebook: zomerschool voor senioren almere

Samen naar de Zomerschool

Uiteraard zien we graag dat u ook anderen uitnodigt deel te nemen aan de activiteiten van de Zomerschool: buren, vrienden, familieleden mits die 50 jaar of ouder zijn.
Extra programmaboekjes en inschrijfformulieren zijn eventueel op te vragen via zomerschoolvoorsenioren@gmail.com of tel. 06 231 88 610.

Deelname aan de Zomerschool een mooi cadeau!

Bij de ZvS zijn cadeaubonnen à € 10,- verkrijgbaar!! Hiermee kan deelname aan één of meerdere activiteiten geheel of gedeeltelijk worden betaald. Het bestuur informeert u graag hierover.