a photo

De Stichting Zomerschool voor Senioren Almere (ZvS), waarin vertegenwoordigersvan de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting DeSchoor, verzorgt ook dit jaar voor de 50-plussers van Almere een aantalactiviteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning engezelligheid tijdens de zomermaanden juli en augustus.

Bij ontspanning kunt u denken aan het kijken naar een film, genieten van hetoptreden van een artiest, een lekkere lunch of met de bus naar de Weerribben,een kamelenmelkerij en/of het bakkerijmuseum in Hattem. Ook gaan we weer,wegens groot succes vorig jaar, lunchen in Terwolde met de “dekselse pannetjes”.

Als u zich wilt inspannen kan dat tijdens (een van) de drie fietstochten, metaltijd een educatief aspect, die we dit jaar vanuit de verschillende stadsdelenstarten, of bij de workshop koken waarbij u het lunchbuffet gaat verzorgenvoor een aantal mensen.Voor het eerst hebben we dit jaar ook een klaverjastoernooi in het programma opgenomen.

U kunt zich inschrijven voor een of meerdere activiteiten op de inschrijfmiddagen donderdag 30 juni en dinsdag 5 juli 2016 tussen 13.00 en 15.00 uur op de volgende locaties:

Stad: Kerkcentrum De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10
Haven: Senior Live, Kerkgracht 51
Buiten: Buurtcentrum De Wieken, Wipmolenweg 54

Bovendien op dinsdag 5 juli tussen 10.00 en 12.00 uur in restaurant De Ziel van Zorgcentrum De Archipel in Literatuurwijk.

Download hier het volledige programma van 2016