a photo

De Stichting Zomerschool voor Senioren Almere (ZvS), waarin vertegenwoordigersvan de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting DeSchoor, verzorgt ook dit jaar voor de 50-plussers van Almere een aantalactiviteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning engezelligheid tijdens de zomermaanden juli en augustus.

Bij ontspanning kunt u denken aan het kijken naar een film, genieten van hetoptreden van een artiest, een lekkere lunch of met de bus naar de Weerribben,een kamelenmelkerij en/of het bakkerijmuseum in Hattem. Ook gaan we weer,wegens groot succes vorig jaar, lunchen in Terwolde met de “dekselse pannetjes”.

Als u zich wilt inspannen kan dat tijdens (een van) de drie fietstochten, metaltijd een educatief aspect, die we dit jaar vanuit de verschillende stadsdelenstarten, of bij de workshop koken waarbij u het lunchbuffet gaat verzorgenvoor een aantal mensen.Voor het eerst hebben we dit jaar ook een klaverjastoernooi in het programma opgenomen.

U kunt zich inschrijven voor een of meerdere activiteiten op de inschrijfmiddagendonderdag 19 juni en dinsdag 24 juni 2014 tussen 13.00 en 15.00 uurop de volgende locaties:Stad: Kerkcentrum De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10, Haven: Senior Live, Kerkgracht 51Buiten: Buurtcentrum De Wieken, Wipmolenweg 54

Bovendien op dinsdag 24 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in restaurantDe Ziel van Zorgcentrum De Archipel in Literatuurwijk.

Download hier het volledige programma van 2014

Lees hier de voorwaarden 2014