a photo

De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid tijdens de zomermaanden juli en augustus.

Bij ontspanning kunt u denken aan het kijken naar een film, genieten van het optreden van een shantykoor, een lekkere lunch of met de bus naar de Friese meren, het Rozenfestival in de Maasvallei of laat u verrassen tijdens de verrassingstocht naar Noord Holland.

Als u zich wilt inspannen kan dat tijdens (een van) de drie fietstochten, met altijd een educatief aspect, die we dit jaar vanuit de verschillende stadsdelen starten, of bij de workshop koken waarbij u het lunchbuffet gaat verzorgen voor een aantal mensen. Ook bij de workshops Tai Chi, schilderen of Salsa kunt u zich helemaal uitleven.

 

U kunt zich inschrijven voor een of meerdere activiteiten op de inschrijfmiddagen donderdag 20 juni en dinsdag 25 juni 2013 tussen 13.00 en 15.00 uur op de volgende locaties:

Stad: Kerkcentrum De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10
Haven: Buurtcentrum Corrosia, Markt 15
Buiten: Buurtcentrum De Wieken, Wipmolenweg 54

Bovendien op dinsdag 25 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in restaurant De Ziel van zorgcentrum De Archipel in Literatuurwijk.

NB

Door onvoorziene omstandigheden kunnen altijd wijzigingen in het programma optreden. U wordt daar tijdig van op de hoogte gesteld.

 

Download hier het volledige programma