a photo

De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar weer voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten tijdens de zomermaanden juli en augustus.

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.

Bij ontspanning kunt u denken aan het kijken naar een film, genieten van een optreden van Marijke Kots, een lekkere lunch of met de bus naar  Giethoorn of laat u verrassen in Zuid Holland.

Als u zich wilt inspannen kan dat tijdens (een van) de drie fietstochten, met altijd een educatief aspect, die we dit jaar vanuit de verschillende stadsdelen starten, of bij de workshop koken waarbij u het lunchbuffet gaat verzorgen voor een aantal mensen.

Ook bij de workshops Tai Chi, Line Dance, schilderen of Salsa kunt u zich helemaal uitleven.

U kunt zich inschrijven voor een of meerdere activiteiten op de inschrijfmiddagen 7 en 12 juli 2011 tussen 13.00 en 15.00 uur op de volgende locaties:

Stad: Kerkcentrum De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10

Haven: Grand Café De Compagnie, Markt 3

Buiten: Buurtcentrum Bouwmeesterhuis

Bovendien op dinsdag 12 juli tussen 10.00 en 12.00 uur in restaurant De Ziel van de Archipel in Literatuurwijk.

NB

Door onvoorziene omstandigheden kunnen altijd wijzigingen in het programma optreden. U wordt daar tijdig van op de hoogte gesteld.

Download hier het complete programma